Vrienden van Het Postkantoor 2021

Als Vriend van Het Postkantoor kun je jouw betrokkenheid bij ons theater op een speciale manier inzetten. Door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteun je ons bij de ontwikkeling van het theater, zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor Het Postkantoor als het bruisende culturele hart van Stede Broec!

Als dank voor je bijdrage bieden wij je ook een aantal voordelen. Zo ben je als eerste op de hoogte van de programmering van het nieuwe theaterseizoen. Je bent van harte welkom op onze jaarlijkse seizoenspresentatie waar je een eerste voorproefje krijgt van al het moois dat het nieuwe theaterseizoen in petto heeft. En we bieden je de mogelijkheid om voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren. 

Voorverkoop seizoen 2021-2022 
Het reserveren met voorrang voor de start van de kaartverkoop voor seizoen 2021-2022 is inmiddels gesloten. Vrienden die zich vóór 16 augustus hebben aangemeld ontvangen uiterlijk 20 augustus bericht over hun reservering. 

Zakelijke sponsoring
Ben je ondernemer? Ook dan kun je ons theater steunen, als zakelijke sponsor. Wij gaan graag met je in gesprek voor een passend sponsorvoorstel op maat. Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat een gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info. Meteen Vriend worden? Klik dan op de bestelknop hieronder!

Vriend van Het Postkantoor 2021
Vriend
35,00
Voorstelling informatie