Vrienden van Het Postkantoor 2021

Als Vriend van Het Postkantoor kunt u uw betrokkenheid bij ons theater op een speciale manier inzetten. Door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt u ons bij de ontwikkeling van het theater, zodat wij ons kunnen blijven inzetten om Het Postkantoor als het bruisende culturele hart van Stede Broec te houden.

Als dank voor uw bijdrage bieden wij u verschillende voordelen. Zo bent u als eerste op de hoogte van de programmering van het nieuwe theaterseizoen. U bent van harte welkom op onze jaarlijkse seizoenspresentatie waar u een eerste voorproefje krijgt van al het moois dat een nieuw theaterseizoen voor u in petto heeft. Ook kunt u voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren. 

In de huidige omstandigheden zijn de mogelijkheden om onze vriendschap met u te vieren wat beperkter dan we zouden willen, maar de waardering voor uw steun is er niet minder om! We dragen onze Vrienden dan ook een warm theaterhart toe en hopen elkaar weer snel in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Bent u ondernemer? Ook dan kunt u ons theater steunen, als zakelijke sponsor. Wij gaan graag met u in gesprek voor een passend sponsorvoorstel op maat. Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat uw gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. 

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info. Meteen Vriend worden? Klik dan op de bestelknop hieronder!

Vriend van Het Postkantoor 2021
Vriend
35,00
Voorstelling informatie