Martinuscollege: Don’t Call Me

De eindexamenvoorstelling, gespeeld door leerlingen van HAVO5 en VWO6 van het Martinuscollege wordt dit jaar gespeeld op 13 februari. Traditiegetrouw vindt dit plaats in het theater Het Postkantoor in Bovenkarspel.

Docente Lara Broekman heeft zoals altijd veel moeite gestopt in het maken van een bewerking van een al bestaand toneelstuk. Het stuk heet ‘Don’t call me’ en gaat over een groepje beste vriendinnen, die elkaar – zo lijkt het althans – de wereld gunnen. Er ontstaan liefdesperikelen, er worden carrières opgebouwd en ondertussen komen langzaam maar zeker de relaties tussen de meiden op scherp te staan. Vinden ze elkaar wel echt zo leuk of gaat het vooral om eigenbelang? Als de spanningen door een heftige gebeurtenis binnen het groepje tot een hoogtepunt komen, is het maar de vraag of het allemaal ooit nog goed komt tussen de meiden of misschien blijkt wel dat er nooit een echte vriendschap is geweest.

Er worden twee voorstellingen gespeeld: op donderdagmiddag is er een besloten voorstelling voor docenten en leerlingen van het Martinuscollege. Donderdagavond is er een openbare voorstelling voor alle andere belangstellenden. 

  Voorstelling informatie
  • Van
   13 februari 2020 18:30
  • Tot
   13 februari 2020 19:30
  • Status
   Verlopen
  • Locatie
  • Genre