Marjolijn van Kooten – Ongestoord

Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling van 9 april 2020 zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten gekocht voor 9 april, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, alweer boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn.

Deze avond is 100% anti-depressief.

Normaal
Zaal
19,50
CJP
Zaal
18,00
Voorstelling informatie
 • Van
  19 september 2020 20:00
 • Tot
  19 september 2020 21:00
 • Status
  Verlopen
 • Locatie
 • Genre