Leids Cabaret Festival – Finalistentour

Ontdek de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld.

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt. Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent.

Na het festival in de Leidse Schouwburg in 2020 hebben de finalisten Thjum Arts, De Vriendendienst en winnares Lisa Ostermann nauwelijks de kans gehad om het land in te gaan met hun Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. Maar nu komt er dan toch nog van! Ze staan klaar in de startblokken om je cabarethart te veroveren!

Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers zijn per e-mail geïnformeerd. Heb je kaarten voor deze voorstelling, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info. Heb je geen kaarten, maar wil je wél naar deze voorstelling? Mail dan naar info@hetpostkantoor.info voor de mogelijkheden.

Normaal
Zaal
16,50
CJP
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
 • Van
  18 juni 2021 19:00
 • Tot
  18 juni 2021 20:10
 • Status
  Verlopen
 • Locatie
 • Genre