Vrienden van Het Postkantoor 2021

Als Vriend van Het Postkantoor kun je jouw betrokkenheid bij ons theater op een speciale manier inzetten. Door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteun je ons bij de ontwikkeling van het theater, zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor Het Postkantoor als het bruisende culturele hart van Stede Broec!

Als dank voor je bijdrage bieden wij je ook een aantal voordelen. Zo ben je als eerste op de hoogte van de programmering van het nieuwe theaterseizoen. Je bent van harte welkom op onze jaarlijkse seizoenspresentatie waar je een eerste voorproefje krijgt van al het moois dat het nieuwe theaterseizoen in petto heeft. En we bieden je de mogelijkheid om voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren. 

Voorverkoop seizoen 2021-2022 
De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op zaterdag 21 augustus vanaf 10.00 uur online. Als Vriend kun je met voorrang voor maximaal 5 voorstellingen reserveren. Hoe werkt dit?
1: Je bekijkt het programma en maakt een top 5 van jouw favoriete voorstellingen. Per voorstelling kun je maximaal 2 kaarten aanvragen.
2: Deze top 5 geef je aan ons door via het speciale mailadres vrienden@hetpostkantoor.info. Je mag uiteraard ook nog een 6e of 7e keus doorgeven. Mocht er iets niet lukken, dan weten we we met welk alternatief we je ook blij kunnen maken.
3: Wij verwerken alle reacties en proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je krijgt van ons vóór vrijdag 20 augustus bericht voor welke voorstellingen wij jouw kaarten hebben gereserveerd. Zo weet je waar je aan toe bent voordat de reguliere verkoop start.

Zakelijke sponsoring
Ben je ondernemer? Ook dan kun je ons theater steunen, als zakelijke sponsor. Wij gaan graag met je in gesprek voor een passend sponsorvoorstel op maat. Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat een gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info. Meteen Vriend worden? Klik dan op de bestelknop hieronder!

Vriend van Het Postkantoor 2021
Vriend
35,00
Voorstelling informatie