Meneer Monster – Over een kleine mol (2+)

Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 24 januari 2021 vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Iedereen met kaarten voor deze voorstelling is per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  24 januari 2021 16:00
 • Tot
  24 januari 2021 16:45
 • Status
  Aankomend