Alex Ploeg – EGO

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd. We proberen de voorstelling te verplaatsen naar een nieuwe datum. Bezoekers met kaarten worden per e-mail geïnformeerd.

Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. De recensent van Trouw vergelijkt hem met collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, als meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen. Oh ja, en tussendoor bedacht en speelt hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

Nu is hij terug met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over het EGO in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen.  Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.Over Ultimatum:Een indrukwekkend debuut (NRC ****)
Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar hij goed in is. (De Volkskrant ****)

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    29 januari 2021 19:00
  • Tot
    29 januari 2021 20:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre