Corona-maatregelen: tot 14 januari a.s. beperkt open.

Beste bezoeker,

Zeker tot 14 januari aanstaande zijn er geen avondvoorstellingen mogelijk in Het Postkantoor. Die maatregel werd afgekondigd in de persconferentie van het demissionaire kabinet op 14 december.

We vinden het erg jammer dat er zo weinig mogelijk is, maar zijn ook opgelucht dat ons theater niet volledig gesloten hoeft te zijn. We moeten ons wel aan een aantal maatregelen houden.

Sluitingstijd 17:00 – 05:00

De overheid heeft besloten dat tot 14 januari, alle niet-essentiële sectoren, waaronder culturele instellingen al om 17:00 moeten sluiten. Vanwege deze maatregel zullen wij tot die datum gesloten zijn tussen 17:00 en 5:00 uur..

Dit houdt in dat alle avondvoorstellingen tot en met 14 januari niet zullen doorgaan. We proberen uiteraard zoveel mogelijk voorstellingen opnieuw naar een ander moment te verplaatsen. Bezoekers worden hierover per mail geïnformeerd.

1,5 meter afstand, mondkapje en coronatoegangsbewijs

Uiteraard volgen wij de nieuwe richtlijnen die door de overheid zijn vastgesteld. Dit houdt in dat wij bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs (QR-Code) en een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast hanteren wij de 1,5 meter afstand-regel en willen wij u vragen om een mondkapje te dragen totdat u op een toegewezen plaats zit.

Heeft u corona gerelateerde klachten?

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, willen wij u vragen om bij corona-gerelateerde klachten of een positieve test thuis te blijven en uw kaart te annuleren.

Wij vinden het ontzettend jammer dat het weer stil wordt in ons theater en dat we de artiesten en u, als publiek, moeten teleurstellen.

Natuurlijk zullen wij alles doen wat nodig is, in de hoop dat we elkaar in het nieuwe jaar weer mogen ontmoeten in goede gezondheid.

Blijf lief voor elkaar en tot ziens!

Reactie geven

Zoeken