Even pauze…

Beste bezoeker, lief publiek,

Wat was het fijn om u de afgelopen maanden weer te mogen ontvangen! Helaas moeten we weer even pas op de plaats maken. Om te voorkomen dat de druk op de zorg nog groter wordt, heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle publieke gebouwen (dus ook theaters) van 5 t/m 19 november hun deuren weer moeten sluiten.

Daar balen we van, maar we begrijpen dat het moet. En dus stropen we opnieuw onze mouwen op en gaan we onze uiterste best doen om de voorstellingen en filmvertoningen die in deze periode gepland stonden te verplaatsen naar een nieuwe datum. We gaan door met mooie plannen bedenken voor in de toekomst, wetend dat ook dit weer voorbij gaat. De huidige situatie vraagt veel van ons allemaal, het is vervelend, lastig, verdrietig, en stressvol, maar er komt een tijd dat het weer beter zal gaan. En dan zien we elkaar terug!

Heeft u kaarten voor een film of voorstelling die niet door kan gaan? Dan nemen wij contact met u op. Zodra er een nieuwe datum bekend is zullen wij u hierover informeren.

Wij hopen u spoedig weer terug te zien in ons theater, wanneer het weer kan. Tot die tijd: blijf gezond, en zorg goed voor uzelf en elkaar!

Zoeken