Coronaprotocol per 1 juli

We zijn weer open!

Na een lange periode van stilte en leegte in ons pand kunnen we niet wachten om weer gasten te mogen ontvangen in Theater Het Postkantoor. Om dat op een verantwoorde, veilige manier te kunnen doen, hebben we onze werkwijze (tijdelijk) op een aantal punten aangepast

  • Er zijn maximaal 50 bezoekers in de theaterzaal aanwezig.
  • In de theaterzaal is het aantal beschikbare zitplaatsen per voorstelling aangepast, zodat ieder bezoekersgezelschap 1,5 meter afstand heeft tot andere bezoekers, medewerkers van het theater en de artiest(en) op het podium.
  • De beschikbare stoelen op de tribune zijn gemarkeerd of er zijn aparte tafeltjes en stoelen geplaatst (zonder gebruik van de tribune), afhankelijk van wat passend is bij het soort evenement.
  • Het theatercafé is slechts beperkt geopend; bij de voorstelling inbegrepen drankjes, indien van toepassing, worden geserveerd met inachtneming van 1,5 meter afstand. Indien het theatercafé open is, wordt dit vermeld in de servicemail die u enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling van ons ontvangt.
  • Om de publieksstroom met behoud van 1,5 meter afstand te kunnen verwerken wordt gebruik gemaakt van gemarkeerde vaste routes. Theatermedewerkers houden toezicht op een veilig gebruik van deze routes door de bezoekers.


Verder hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen om ons publiek een zo veilig mogelijke theaterervaring te kunnen bieden:​

  • Het theater wordt vaker en grondiger schoongemaakt dan normaal.
  • Wij zorgen dat alle ruimtes goed geventileerd worden, zowel voor als na het ontvangen van bezoekers. Ook tijdens de voorstelling wordt continu verse buitenlucht aangevoerd via onze luchtverversingsinstallatie.
  • Op centrale plekken staan desinfecterende handalcohol en tissues ten behoeve van onze bezoekers.
  • Medewerkers achter de bar (indien geopend) dragen wegwerphandschoenen en mondkapjes.
  • Als een medewerker of theatermaker verkoudheidsklachten heeft, blijft hij/zij thuis.

 
We hopen op uw begrip en verwelkomen u graag snel weer bij Theater Het Postkantoor!

Zoeken