voorstellingen verplaatst

Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. 

Voorstellingen mogen volgens de huidige richtlijnen niet doorgaan. Deze maatregel geldt tenminste tot 1 juni, en dient uit voorzorg voor alle Nederlandse inwoners en ter bescherming van kwetsbare doelgroepen.

Alle theaters, producenten en artiesten zijn op dit moment in overleg met elkaar over vervangende data om de voorstellingen in te halen. Ook wij doen onze uiterste best om alle evenementen te verplaatsen naar een later moment. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Wanneer er vervangende data bekend zijn, zullen wij per voorstelling alle bezoekers hierover informeren. Nieuwe informatie zal tevens worden vermeld bij de voorstellingen in de agenda op deze website. Gekochte kaarten blijven geldig. 

De komende periode doen wij onze uiterste best om iedereen tijdig en efficiënt te informeren.

Zorg goed voor uzelf en elkaar en dan zien we elkaar hopelijk gauw weer in goede gezondheid!

Zoeken