Nieuws

Wij gaan verbouwen

Wij gaan verbouwen

26 mei 2017  

Van mei t/m augustus wordt ons pand verbouwd. Aan de voorzijde van het gebouw wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe theaterfoyer. Zo kunnen wij u op theater- en filmavonden nog meer gastvrijheid en sfeer bieden voor dat gevoel van een écht heerlijk avondje uit.

Theaterkassa beperkt bereikbaar
Dit heeft helaas gevolgen voor onze bereikbaarheid. De theaterkassa is de komende maanden slechts zeer beperkt geopend. In mei kunt u nog terecht bij de kassa op voorstellingsavonden vanaf één uur voor aanvang en daarnaast op zaterdag 27 en zondag 28 mei voor de start van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni is de kassa uitsluitend geopend van 14.00 tot 15.00 vanuit de theaterzaal.

In de maanden juni en juli is de theaterkassa gesloten. Uiteraard kunt u tijdens deze periode wel kaarten online bestellen. In augustus is de kassa geopend op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Online bestellen
Wilt u weten hoe u een account aanmaakt? Bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u andere problemen met inloggen? Kijk hier voor de antwoorden op veelgestelde vragen over online bestellen.

Jaarmarkt
Op Tweede Pinksterdag kunt u ons vinden in het gemeentehuis van Stede Broec vanwege de Jaarmarkt. Haal onze nieuwe theaterbrochure af bij onze stand of koop uw kaarten bij onze mobiele kassa.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van deze ontwikkelingen? Stuur ons dan een mail via info@hetpostkantoor.info. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Vanaf september ontvangen wij u graag in 
onze nieuwe theaterfoyer!

 

Terug naar het nieuwsarchief
Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer