Nieuws

Privacy verklaring

Privacy verklaring

24 mei 2018  

Privacyverklaring Theater Het Postkantoor
Update geldig per 25 mei 2018

Uw privacy is voor Theater Het Postkantoor heel belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij deze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij doen met de informatie die wij van u hebben. Als u vragen heeft, of wilt weten wat wij precies van u bijhouden, neem dan contact op met Elaine Deege.

Gebruik van persoonsgegevens
Wanneer u kaarten koopt voor een voorstelling, film of ander evenement van Theater Het Postkantoor, ontvangen wij de volgende informatie van u:

  • Naam, adres en woonplaats (zgn. NAW-gegevens)
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht en geboortedatum (wanneer u dit ingevuld heeft)


De wet noemt dit "persoonsgegevens" en zegt dat wij die alleen mogen gebruiken als wij precies uitleggen waarom. Dit leest u hieronder. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is in de afspraak die wij met u gemaakt hebben of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat wij bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen, bijvoorbeeld om u de door u bestelde e-tickets toe te sturen.

Informatie
Wanneer een voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt gebruiken wij uw gegevens om u hierover te informeren. Ook informatie mbt parkeren, extra activiteiten (inleiding, nagesprek of andere randprogrammering) of andere voorstellingsgerelateerde informatie kunnen wij op deze manier met u delen.

Inspiratie
Wij willen u graag inspiratieberichten sturen over aanbiedingen en nieuw aanbod. Dit doen wij:

  • per post (via de seizoensbrochure)
  • per e-mail (via nieuwsbrieven)
  • via social media


U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze berichten. In elke vorm van communicatie staat hoe dat moet. Elke e- mail bevat een afmeldlink. Via social media kun u ons blokkeren, ontvolgen of de afmeldoptie gebruiken. Via info@hetpostkantoor.info kunt u aangeven of u wel of niet onze seizoensbrochure en/of nieuwsbrieven wilt (blijven) ontvangen.


Contactformulier en Nieuwsbrieven
Met het contactformulier op de website kunt u ons vragen stellen of suggesties doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie gemakkelijk terugvinden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, inspiratie, tips en informatie over Theater Het Poskantoor en haar diensten. Deze aanmeldingen kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief of actiemail bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Verstrekking aan derden
Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienstverlening of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze organisaties kunnen soms uw persoonsgegevens inzien. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Active Tickets
Active Tickets verzorgt voor Theater Het Postkantoor de kaartverkoop. Om die reden kunnen zij uw persoonsgegevens inzien en waar nodig aanpassen. Met Active Tickets hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, die garandeert dat zij zich, net als Theater Het Postkantoor, houden aan de juiste uitvoering van de Privacywetgeving en welke gegevens zij wel en niet mogen inzien en verwerken.

Buckaroo
Buckaroo verzorgt voor Theater Het Postkantoor de financiële afhandeling van uw transactie wanneer u online kaarten koopt voor een voorstelling of film. Ook met Buckaroo hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, die garandeert dat zij zich, net als Theater Het Postkantoor, houden aan de juiste uitvoering van de Privacywetgeving en welke gegevens zij wel en niet mogen inzien en verwerken.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze is te bereiken via telefoonnummer  088-1805250.

Contactgegevens
Theater Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
1611 AA Bovenkarspel
info@hetpostkantoor.info
0228-743910

Privacy Officer
Elaine Deege
0228-743910
coordinator@hetpostkantoor.info

Terug naar het nieuwsarchief
Copyright 2018 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer