Nieuws

Het Postkantoor viert lustrumseizoen met Youp, Sara en Javier

Het Postkantoor viert lustrumseizoen met Youp, Sara en Javier

13 april 2017  

Theater Het Postkantoor maakt zich op voor een nieuw theaterseizoen. Op 1 september 2017 is het vijf jaar geleden dat het theater voor het eerst haar deuren opende en dus wordt het komende seizoen een heus lustrumseizoen. Programmeur Adriaan Bruin stelde een extra feestelijk seizoen samen van ruim 50 voorstellingen.

Populaire artiesten als Peter Pannekoek, Richard Groenendijk en Sara Kroos keren met plezier terug naar Bovenkarspel. Javier Guzman, Maarten van Rossem, Roué Verveer en Toneelgroep Het Volk zijn inmiddels vaste bespelers van het theater en zijn dus ook volgend jaar weer van de partij. Nieuwkomers zijn o.a. Veldhuis & Kemper, Theo Nijland, Mathilde Santing en De Kift. En als klap op de vuurpijl mag het theater komend seizoen niet alleen Freek de Jonge maar ook Youp van ’t Hek verwelkomen. Laatst genoemde zal op vrijdag 15 september te zien zijn met een vroege leesvoorstelling van zijn oudejaarsconference ‘Een vloek en een zucht’.

Natuurlijk blijft het podium ook een springplank voor jong talent. Zo boekte Bruin o.a. Jan Beuving, festivalwinnaars Martijn Kardol en Pieter Verelst en Kiki Schippers. Schippers won afgelopen weekend de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Nieuw dit seizoen is een aantal klassieke zondagochtendconcerten. Naast gevierde talenten als het Dudok Kwartet presenteert Het Postkantoor ook de finalisten van het Prinses Christina Concours en het lokale pianotalent Bo de Myttenaere uit Hoogkarspel.

Vanaf maandag 8 mei is het volledige programma te vinden op de website van het theater. Vaste bezoekers krijgen de brochure thuis gestuurd, daarnaast is deze af te halen bij het theater. De kaartverkoop start op zaterdag 27 mei vanaf 10.00 uur aan de kassa. Vanaf 15.00 uur kan er ook online besteld worden.

Let op: Voor de voorstelling van Youp van ’t Hek start de kaartverkoop eerder, namelijk op zaterdag 22 april vanaf 10.00 uur uitsluitend aan de kassa. Voor deze voorstelling zijn maximaal 2 kaarten per persoon beschikbaar. 

Terug naar het nieuwsarchief
Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer