PROGRAMMA

Vocaal Theater Groep UniCorno - Venetiaanse Perikelen

Vocaal Theater Groep UniCorno - Venetiaanse Perikelen

28 oktober 2018 om 14:30


Vocaal Theater Groep UniCorno viert Venetiaans Carnaval in West-Friesland!

Venetië zakt langzaam weg. Het water verslindt de waterrijke stad in het noordoosten van Italië. Daarom haalt Unicorno Venetië gewoon naar West-Friesland. We vieren het beroemde Venetiaanse carnaval op de muziek van Eine Nacht in Venedig van Johann Strauss. Het verhaal is herschreven en er is andere muziek toegevoegd, zoals Tomorrow uit de musical Annie. Het wordt echter onverminderd één groot feest en u kunt daarbij zijn.

Deze Venetiaanse perikelen zijn niet alles wat Unicorno u biedt. Voor de pauze wordt u getrakteerd op bekende melodieën uit het licht-klassieke repertoire, zoals een musicalmedley van Andrew Lloyd Webber en een selectie uit Bizets opera De parelvissers. Ook kunt u genieten van delen uit Hoffmanns vertellingen van Jacques Offenbach. 

Vocaal Theater Groep UniCorno richt zich op het zingen van semi-klassieke muziek, bij voorkeur in theatrale setting. Alle volwassen leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd. De uitvoeringen vinden zoveel mogelijk plaats met eigen solisten en in eigen mise-en-scène. Het instuderen van duetten en andere ensemblestukken met leden uit het koor is onderdeel van de methode om iedereen te stimuleren tot persoonlijke groei.

De artistieke leiding is in handen van het trio Bianca van Blokland - Beckers (regie), Hans Weenink (repetitor) en Wijnand Kramer (dirigent).

 
Prijs: € 15,00 (incl. pauzedrankje)

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer