PROGRAMMA

Robby Valentine & Marlies - First Show of the Year

Robby Valentine & Marlies - First Show of the Year

28 januari 2018 om 15:00


Intiem concert van twee muzikale toppers

Onlangs stonden ze nog in een vrijwel uitverkochte Stek met een speciaal Tribute to Queen concert: Robby Valentine en Marlies Schuitemaker. Valentine is o.a. bekend van zijn hit Over and Over Again,. Marlies was finaliste in Idols 2  en heeft haar eigen rockband Aniday. Op zondag 17 december spelen zij samen in Het Postkantoor. 


Wie ze vaker ziet optreden, krijgt meestal een spectaculaire show te zien met volledige band bezetting, maar met dit theaterconcert wordt een andere weg ingeslagen. In een semi-akoestische setting bewijzen Robby en Marlies dat echt goede nummers ook overeind blijven wanneer ze gestript worden van harde gitaren en drums. Een eenvoudige begeleiding van gitaar of piano geeft ruimte aan de zang en de teksten, waardoor alle aandacht gaat naar de essentie van het lied.

Muzikaal kunt u rekenen op veel eigen repertoire van Valentine en Aniday, maar daarnaast brengen zij ook een ode aan hun eigen muzikale helden, waaronder David Bowie, The Carpenters, The Beatles, Dayna Kurtz en Queen.


Prijs: € 15,00 (voorverkoop) / € 17,50 (aan de deur)
De prijs van een toegangskaartje is inclusief pauzedrankje


Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer