PROGRAMMA

Fernando Lameirinhas - 7

Fernando Lameirinhas - 7

27 januari 2018 om 20:00


Op luchtige wijze en met zelfspot onderzoekt Fernando Lameirinhas de zeven klassieke zonden en deugden in zijn leven en dat van anderen in zijn nieuwe theaterconcert 7. Hebzucht, ijdelheid en toorn zijn bijvoorbeeld zonden die men op het eerste gezicht niet associeert met de zachtaardige Portugese singer-songwriter, maar waar hij beslist niet vrij van is. En aan voorzichtigheid en gematigdheid heeft hij soms een broertje dood. Net als iedereen.

In dit programma trakteert Lameirinhas ons niet alleen op ontroerende en romantische nummers, waaronder Als de liefde niet bestond van Toon Hermans, maar neemt hij ook hedendaagse communicatiekanalen op de korrel. Hij brengt naast zijn gitaar een ukelele mee, waarmee hij de fado ook deze keer benadert zoals alleen hij dat kan; met hart en ziel.

Fernando Lameirinhas speelt afwisselend met zijn broer en bassist Toni Lameirinhas, de veelzijdige gitarist Daniel de Moraes (Uruguay), de getalenteerde pianist Juan Pablo Dobal (Argentinië) en drummer Udo Demandt.

Prijs: € 20,50 (incl. pauzedrankje)

Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer