PROGRAMMA

18 en 19 januari: Postkantoor Live - Pasta di Mama

18 en 19 januari: Postkantoor Live - Pasta di Mama

18 januari 2018 om 19:00


Lekker eten & genieten van live muziek in onze theaterfoyer!

Op 18 en 19 januari kunt u weer genieten van de lekkerste live muziek in onze intieme theaterfoyer. Het Postkantoor zoekt de beste muzikanten die op een klein podium in de foyer een intiem semi-akoestisch concert spelen. Daarnaast wordt een bijpassend menu geserveerd.

Dit keer is het thema "Pasta di Mama", waarbij de Italiaanse keuken centraal staat en u kunt genieten van mediterraanse muziek uit Andalusië. Live muziek is er van het internationaal vermaarde jazzensemble Ahaddaf Quartet.

De Italianen van het Ahaddaf Quartet, Aki en Francesco, gaan samen met onze chefs de lekkerste recepten van hun moeders op uw bord toveren. Denk aan lange tafels met eten, waarvan u naar hartenlust kunt opscheppen. De Sicilianen koken niet alleen voor u, maar spelen terwijl u eet.

Het internationale jazzkwartet treedt met name op in het theater. Spelen in een gezellig en intiem theatercafé, zoals dat van ons, vinden zij eigenlijk het leukst.

Het Postkantoor is geopend vanaf 18.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u aanschuiven voor het diner in onze nieuwe theaterfoyer. 

Prijs: € 29,50 (incl. diner)
Wilt u kaarten voor het concert op 18 januari? Klikt u dan op de bovenste bestelknop. Het concert van vrijdag 19 januari is inmiddels uitverkocht.

Copyright 2018 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer