PROGRAMMA

Ladies Night: Treat Yourself!

Ladies Night: Treat Yourself!

17 februari 2018 om 19:00


UITVERKOCHT

De drukke feestdagen zijn weer voorbij dus dat betekent: tijd voor jezelf! Februari is de maand van Valentijn. Denk je aan Valentijn dan denk je natuurlijk aan dozen vol chocolade, zoete snoepjes en lots of love! Vier Valentijn met je vriendinnen, moeder of buurvrouw in Theater Het Postkantoor. 

Bij binnenkomst over de rode loper staat er een heerlijk winters drankje voor je klaar. Je wordt ontvangen met een heuse markt met stands waar je alleen maar blij van wordt! Laat jezelf verwennen deze avond met de romantische komedie Valentine’s Day. De hoofdpersonen kampen één voor één met liefdesproblemen. Met de druk die Valentijnsdag uitoefent lopen de gevoelens hoog op. Van huwelijksaanzoeken tot minnaars en minnaressen, tijdens Valentine’s Day wordt er veel gelachen.

Naast deze komedie wordt de Ladies Night liefdevol aangekleed. Met heerlijke hapjes en drankjes, veel gezelligheid en uitgedoste gastvrouwen en gastheren belooft het weer een avond te worden waar de liefde vanaf spat! Na afloop van de film genieten we van heerlijke muziek. Bij het verlaten van Hét Postkantoor ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis. Ben jij klaar voor een gezellige avond? Bestel dan snel je kaarten!


PRIJS: € 15 (incl. 2 consumpties, lekkere hapjes en een verrassing)

Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer