PROGRAMMA

Fahd Larhzaoui - Shirt uit Fahd!

Fahd Larhzaoui - Shirt uit Fahd!

16 maart 2019 om 20:00


Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Toneel.

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Of niet?
Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Waar Schijn een coming of age was, is opvolger Shirt uit Fahd! een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs. 
Het voelt goed op een party te zijn waar niemand een mening over hem heeft en hij daardoor een totaal gevoel van vrijheid ervaart. Maar boven een ontsnapping uit de realiteit hoopt Fahd iets terug te vinden wat hij was kwijtgeraakt – liefde een eigen identiteit en een nieuwe familie, nadat zijn eigen familie hem na zijn coming out de rug toekeerde. Anders dan de onbedwingbare fear of missing out in de uitgaansscene doet vermoeden, is Fahd vooral op zoek naar die ene persoon die de pijn, woede schaamte en desillusie kan laten verdwijnen.

Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn opzienbarende solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Zijn Marokkaanse familie ziet hem het liefst getrouwd met een degelijk Marokkaans meisje, maar hij valt op mannen. Nu is de acteur terug met Shirt uit Fahd!, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

Waar Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Prijs: € 18,50 (incl. pauzedrankje)

Om te bestellen klik hier

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer