PROGRAMMA

Niels van der Gulik - Ik blijf hier! Ode aan Ramses

Niels van der Gulik - Ik blijf hier! Ode aan Ramses

16 februari 2020 om 15:30


Zo'n twaalf jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs in de polder en gingen de Westfriezen graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan. 

Nu, tien jaar na Shaffys dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk...

In Ik blijf hier!  brengt Niels, vergezeld door drie topmuzikanten, bekend en minder bekend werk van Shaffy en net als toen komen liederen als ‘De een wil de ander’ of ‘Zing, vecht, bid’, weer helemaal tot leven. 

Zang: Niels van der Gulik
Piano: Coen Molenaar
Contrabas: Peter Wassenaar
Drums: Richard Heijerman

Prijs: € 19,50 (incl. pauzedrankje)

Deze voorstelling is op dit moment uitverkocht. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik hier. Indien er plaatsen beschikbaar komen, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u al kaarten voor deze voorstelling, maar wilt u nog een horeca-arrangement bestellen? Klik dan op de bestelknop hieronder.

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer