PROGRAMMA

Dirk Scheele - Huis, tuin en keukenavonturen (2+)

Dirk Scheele - Huis, tuin en keukenavonturen (2+)

14 oktober 2018 om 11:00


Huis-, tuin- en keukenavonturen, de absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele en bekend van Nickelodeon, komt naar het theater!

Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries.

Prijs: 12,50 (incl. limonade na afloop)

Dirk Scheele speelt twee voorstellingen: om 11.00 uur en om 14.30 uur. Om kaarten te bestellen voor de ochtendvoorstelling klikt u op de bovenste bestelknop. Om kaarten te bestellen voor de middagvoorstelling klikt u op de onderste bestelknop.

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer