PROGRAMMA

Ladies Night: Finding Your Feet

Ladies Night: Finding Your Feet

13 oktober 2018 om 20:00

 

Dames opgelet! Hij komt er weer aan!

Het nieuwe seizoen van Theater het Postkantoor is nog maar net begonnen maar de eerste Ladies Night staat alweer voor de deur. Even een avond gezellig met de meiden uit slaagt gegarandeerd tijdens de Ladies Night in Bovenkarspel. Gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en een top film zijn de ingrediënten van de komende editie!

Wanneer 'Lady' Sandra door haar deftige man wordt ingeruild voor een nieuwer model, moet ze intrekken bij haar ietwat armoedige zus. Tussen het 'gewone volk'. In eerste instantie zorgt het voor een hoop gezeur en aanstellerij, maar eenmaal uit de ontkenningsfase omarmt Sandra haar nieuwe omgeving en de bijkomende vrijheid. Ze gaat op zoek naar betekenis in haar leven, herontdekt hobby's uit haar jeugd en vindt nieuwe liefde in haar behoorlijk verlate puberteit. 

Met een sterrencast bestaande uit onder andere Imelda Staunton en Celia Imrie beloofd het een waanzinnige Ladies Night te worden. De avond zal in het teken staan van Engeland waarbij de Scones en Cheescake niet mogen ontbreken natuurlijk. Ben jij klaar voor een ouderwets gezellig avondje uit tijdens de Ladies Night in Theater het Postkantoor? Bestel dan snel je kaartjes!

Ladies Night: Finding Your Feet

Zaterdag 13 oktober 2018 | 20:00 – 23:30

Entreeprijs: € 15,- (inclusief 2 consumpties)

 

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer