PROGRAMMA

Postkantoor Live!: Triple Treat

Postkantoor Live!: Triple Treat

13 januari 2019 om 15:00

***Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht!***

Triple Treat zijn drie nachtegaaltjes met West-Friese Roots. Deze meiden zien er lief uit, maar blazen je zonder pardon omver met hun 70’s en 80’s repertoire, dat volledig bestaat uit meezingklassiekers van verschillende genres. Denk bijvoorbeeld aan hits als ‘It’s raining men’, ‘Son of a Preacher man’ en ‘Alone’ van Heart.

Annika Kerckhaert, Dyra Tensen en Megan Roele zijn de dames die op zondag 13 januari hun eerste kick-off concert geven in Theater het Postkantoor. Een concert die je in deze samenstelling nog nooit eerder hebt kunnen beleven in West-Friesland. 

Annika wordt ook wel het zonnestraaltje van de groep genoemd en heeft onder andere opgetreden bij Harddraverij Medemblik en deed mee aan verschillende talentenshows. De tijger van de groep is Dyra, ze zong op de bekende festivals als Cube Indoor en Spektakel in het Park. Ook zong ze samen met Niels Geusebroek een duet. De derde dame uit het trio is Megan, in de groep ook wel bekend als de mama. Megan is afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie en stond in Carré, Paradiso en vertolkte de hoofdrol in theaterspektakel ‘De Ontdeckingh’. 

Samen vormen de drie dames de perfecte mix en geven ze je een echte drie dubbele traktatie! Zoals je van ons gewend bent wordt de Postkantoor Live! middag weer verzorgd inclusief hapjes en kun je 13 januari heerlijk genieten van Triple Treat!

Postkantoor Live!: Triple Treat

Zondag 13 januari

Aanvang: 15:00

Prijs: € 5,00 (tot 18 jaar)/ € 6,00 (incl. hapjes)

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer