PROGRAMMA

Postkantoor Live! The Blue Bandits

Postkantoor Live! The Blue Bandits

10 november 2019 om 14:30


EXTRA CONCERT OP ZONDAG 22 MAART!

The Blue Bandits gaan 'Back to the Sixties' in Bovenkarspel!Deze Westfriese band werd in 2016 opgericht en bestaat uit Jurie de Boer, Henk van Dijk, Johan Maas, Nico Veeken en Ben van Straaten. De vijf oude rockers hebben één doel, namelijk samen muziek maken uit de jaren '60. Hits van onder meer Elvis Presley, Cliff Richard, The Everly Brothers... voor vele muziekliefhebbers lijkt het alsof de tijd even heeft stilgestaan.

Bij Postkantoor Live geniet u in onze sfeervolle theaterfoyer van lokaal talent. Singer-songwriters met eigen muziek, bands die klassiekers in een nieuw jasje steken of verteltheater voor de kleinere bezoekers; met Postkantoor Live! ziet u altijd een bijzondere en leuke voorstelling in intieme setting. 

Prijs: € 8,50 (incl. hapjes)


Deze voorstelling is op dit moment uitverkocht. Klik hier voor plaatsing op de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u al kaarten voor deze voorstelling, maar wilt u nog een horeca-arrangement bestellen? Dan kunt u klikken op de bestelknop hieronder.

The Blue Bandits geven op veler verzoek een extra concert op zondag 22 maart 2020. Klik hier om kaarten te bestellen.

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer