PROGRAMMA

Alink & Plukaard - As the world Tsjechov

Alink & Plukaard - As the world Tsjechov

8 december 2017 om 20:00


Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Toneel. Wilt u de serie bestellen? Klik dan hier.

Toneel is absoluut niet saai en stoffig! Dit bewijst Alink & Plukaard maar weer. Het jonge duo laat een breed publiek kennis maken met het werk van bekende toneelschrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, en vermengt dat met een gros aan eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling, die hoge ogen gooit bij publiek en pers.

Sander Plukaard speelt Plukaard speelt met een aanstekelijke nonchalance, voorzien van vilein en egocentrisch randje; Yara Alink zet daar een schijnbaar naïef en kwetsbaar meisje tegenover. Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.

Ze hebben een droom, die twee, Alink en Plukaard. Het belang van goed toneel opzoeken en vanaf de grond opnieuw opbouwen, zoiets. Je voelt aan alles hun beider urgentie. Bovendien zijn ze geestig, ad rem, niet pluizig, en ze staan met hun jonge pootjes op de grond en in het bluswater van een door dreigende vergrijzing en vertrutting geflambeerde kunstvorm. - De Groene Amsterdammer.

Prijs: € 18,50 (incl. pauzedrankje)

Copyright 2012 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer