PROGRAMMA

Rondje Cultuur - Seizoensopening

Rondje Cultuur - Seizoensopening

8 september 2019 om 13:00


Op zondag 8 september
slaan maar liefst acht culturele instellingen de handen ineen voor een gezamenlijke opening van het culturele seizoen in Stede Broec. Ook bij Theater Het Postkantoor is van alles te beleven!

Van dans tot geschiedenis en van muziek tot jeugdtheater: Stede Broec bruist van de culturele activiteiten voor jong en oud. Op zondag 8 september voert een culturele route langs acht verschillende instellingen die hun deuren openen om belangstellenden te laten proeven van hun nieuwe aanbod. 

Bij theater Het Postkantoor kun je om 14.00 uur of 15.00 uur meedoen met een workshop hiphop-dans. Of schuif samen met je kleintje aan bij het voorleestheater (3+) om 13.30 of 14.30 uur. In de theaterfoyer kun je genieten van live muziek onder het genot van een hapje en drankje. 

De andere deelnemers aan de route zijn: historische vereniging Oud Stede Broec, jongerencentrum Inventas, dansschool Dansen Enzo, Muziekschool Stede Broec (alle in Grootebroek), de bibliotheek en sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein (Bovenkarspel) en De Wurf in Lutjebroek.


Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
Toegang: gratis

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer