PROGRAMMA

Justus van Maurik - Puzzels

Justus van Maurik - Puzzels

1 maart 2019 om 20:00 Prijs: 10,00

 

Puzzels is een scherpzinnig en geestig toneelspel van "Jennifer Rogers" over een gezin, waarin het leven van drie generaties vrouwen als puzzelstukken in elkaar grijpen.

Grootmoeder Emma heeft twee dochters: Sylvia en Pat. Sylvia heeft op haar beurt weer twee dochters; Monica en Alexx. We maken ruim een jaar mee uit het leven van deze Australische vrouwen, van kerstavond tot en met oud en nieuw een jaar later. De tijd die ze met elkaar doorbrengen verloopt niet altijd in harmonie. Emma, de wijze oma. Pat, haar dochter als een beetje vrijgevochten type. Sylvia haar andere dochter als een dwangmatige controlfreak. Alex, als de lesbische dochter van Sylvia die nog uit de kast moet komen. En als laatste Monica de andere dochter van Sylvia als het kindvrouwtje en poetswonder.

Deze vijf dames bieden genoeg stof voor een boeiend toneelspel waarbij aan het eind van de avond alle puzzelstukken zo zijn gedraaid en verschoven dat ze toch naadloos in elkaar passen. Maar ach, wie kent dat niet van zijn eigen familie?

Regie: Ed Selier 

Verder werken mee: Gerard Janssen, Thea Janssen, Klaas Boot, Jos ten Cate, Cissy Noordeloos, Magda van Heukelom e.a.

 

Prijs 10 euro

Voor de voorstelling van 1 maart 20.00 uur klik hier

Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer